Vandaag open tot 21:30

Fitness
voor iedereen
Fitness is een sport die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Als je spiermassa wilt opbouwen, als je wilt afvallen, voor revalidatie, maar ook voor het verbeteren van de algehele conditie. Fitness is ook ideaal als ondersteuning voor uiteenlopende sporten. Bovendien kun je fitness op elk moment van de dag uitoefenen. Fitness heeft namelijk geen vaste tijden; je kunt trainen wanneer jij dat wilt.
Fitness wordt opgesplitst twee disciplines, namelijk: cardio- en krachttraining.

Cardiotraining
Cardiotraining heeft als doel het opbouwen en/of onderhouden van de conditie. Cardiotraining helpt bij het verbeteren van de longinhoud en het versterken van het hart. Het resultaat: een groter uithoudingsvermogen. Daarnaast is het een manier om calorie├źn te verbranden en gewicht te verliezen. Cardiotraining doe je op een loopband, fitnessbike, stepmachine cross- of roeitrainer.

Krachttraining
Krachttraining heeft als resultaat dat het spierversterkend is, maar ook botversterkend. Door middel van extra weerstand in de vorm van gewichten (fitnessapparatuur), maar ook dumbells en barbells (losse gewichten), kunnen we oefeningen uitvoeren en zo het lichaam vormen. Door krachttraining bouw je spiermassa op. Door meer spiermassa te verkrijgen, verbrand je meer vetten. (afvallen/droogtrainen)

Minimumleeftijd voor Fitness is veertien jaar.

Materiaal

Family Fit Muslu biedt in een moderne ruimte zowel cardio als krachttoestellen aan. De cardiolijn is van het merk SportArts en voor de krachtlijn gebruiken we Hoist en Technogym. De voornaamste redenen hiervoor zijn:
  • SportArts heeft veel kennis over de medische wereld en past dit ook toe in hun fitnessapparatuur. Ze zijn ook heel milieubewust.
  • Hoist heeft een andere benadering wat betreft sportapparatuur. De apparatuur die zij leveren heeft veel meer effect op het lichaam, dan andere fitnessapparatuur. Dus is Hoist efficienter!
  • Technogym staat voor kwaliteit, het is duurzaam en gaat daarom lang mee.

Wie zijn wij

Een sfeervolle sportschool waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. De sportschool ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging. Kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van de sportschool.

Sinds 1995 staat ons professioneel getraind personeel klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf. Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect. Daar staat Family Fit Muslu voor! Wanneer komt u langs?

Contact

Family Fit Muslu
Schaiksehof 6
4143 HC Leerdam

T0345 - 63 30 63
E info@familyfitmuslu.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:30

Zaterdag:
09:00 - 13:00