Vandaag open tot 21:30

Medisch Fitness
Waarom biedt Family Fit Muslu medisch fitness? Halil heeft door het beoefenen van Taekwon-do door de jaren heen diverse blessures opgelopen. Daardoor ook veel medische klachten gehad. Hij wilde weten waar deze klachten vandaan kwamen en ging zich hierin verdiepen. Door middel van cursussen heeft hij de nodige kennis opgedaan. (Hij volgt nog steeds cursussen) Een cursus over hart en vaatziekten, maar ook een cursus over diabetes. Door zijn eigen medische klachten, was hij ook ge├»nteresseerd in verschillende geneesmethodes. Welke geneesmethodes zijn er en wat voor effect hebben deze methodes? Hij raakte vooral ge├»nteresseerd in alternatieve geneeskunde. 

Later is Family Fit Muslu in contact geraakt met huisartsen en fysiotherapeuten uit Leerdam en omstreken. Wij willen onze klanten optimaal helpen in hun herstel en opbouw. Vandaar dat we samenwerken met huisartsen, maar ook fysiotherapeuten. Als je bij een huisarts of fysiotherapeut loopt in Leerdam of omstreken en je behandeling is klaar, dan nemen wij het over. Zodat er volledig herstel kan plaatsvinden. We hebben al verscheidene mensen geholpen met diverse medische klachten. Hierbij kan gedacht worden aan enkelblessures, hamstringblessures, nieuwe knie, nieuwe heup, schouder, nek, rug, COPD, ICD, tennis- en golf elleboog. 

Kortom dit maakt Family Fit Muslu ook tot een unieke sportschool. Niet alleen op sociaal gebied, maar ook op medisch gebied zit je bij Family Fit Muslu goed. Onze fitnessinstructeurs hebben de kennis om klanten op diverse vlakken te helpen, dankzij hun medische achtergrond. 

Wie zijn wij

Een sfeervolle sportschool waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. De sportschool ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging. Kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van de sportschool.

Sinds 1995 staat ons professioneel getraind personeel klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf. Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect. Daar staat Family Fit Muslu voor! Wanneer komt u langs?

Contact

Family Fit Muslu
Schaiksehof 6
4143 HC Leerdam

T0345 - 63 30 63
E info@familyfitmuslu.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:30

Zaterdag:
09:00 - 13:00