Vandaag open tot 21:30

Bedrijfs
Fitness
Family Fit Muslu biedt nu ook bedrijfsfitness aan bedrijven die aangesloten zijn bij Family Fit Muslu. (zie Kopje Partners) 

In de praktijk is gebleken dat mensen die sporten naast hun werk meer energie hebben en gemotiveerder zijn dan mensen die dat niet doen. Het beoefenen van een sport is bevorderend voor de algehele gezondheid. Daarnaast is het goed voor de conditie en stressbestendigheid van uw personeel. Bovendien: hoe gezonder uw personeel, des te lager het ziekteverzuim.

Wie zijn wij

Een sfeervolle sportschool waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. De sportschool ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging. Kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van de sportschool.

Sinds 1995 staat ons professioneel getraind personeel klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf. Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect. Daar staat Family Fit Muslu voor! Wanneer komt u langs?

Contact

Family Fit Muslu
Schaiksehof 6
4143 HC Leerdam

T0345 - 63 30 63
E info@familyfitmuslu.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:30

Zaterdag:
09:00 - 13:00