Vandaag open tot 21:30

Groeplessen
HIIT
HIIT (High Intensity Interval Training) is een korte training waarin je werkt met interval, kracht en conditie. HIIT is korter dan de gemiddelde training. De les duurt namelijk 40 minuten, waarvan 30 minuten er fanatiek getraind wordt. Vervolgens wordt de les afgesloten met een cooling down van tien minuten. 

Om een beeld te geven hoe die 30 minuten er uit zien, bijvoorbeelden een lesvorm is 60 seconden er flink voor gaan en 30 seconden rust. In die 60 seconden wordt je hard aan het werk gezet. Je doet verschillende functionele oefeningen om je hartslagpercentage rond de 80 รก 90 procent van je maximale vermogen te krijgen. In die 30 seconde neem je rust en je probeert je hartslag te verlagen. 

Kortom HIIT is kort en intensief, maar effectief! Wie wilt dat nou niet? 

Wie zijn wij

Een sfeervolle sportschool waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. De sportschool ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging. Kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van de sportschool.

Sinds 1995 staat ons professioneel getraind personeel klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf. Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect. Daar staat Family Fit Muslu voor! Wanneer komt u langs?

Contact

Family Fit Muslu
Schaiksehof 6
4143 HC Leerdam

T0345 - 63 30 63
E info@familyfitmuslu.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:30

Zaterdag:
09:00 - 13:00