Vandaag open tot 21:30

Werken bij
Family Fit Muslu:Wie zijn wij?

Een sfeervolle sportcentrum waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. De sportschool ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging, kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van de sportschool.

In 21 jaar tijd dat wij al bestaan, zijn er vele veranderingen plaatsgevonden. De laatste verandering is dat wij vanaf september 2013 van start zijn gegaan op onze nieuwe locatie gelegen aan Schaiksehof 6 in Leerdam. Het is groter en gezelliger geworden en daar komt bij dat wij onze klanten nu meer aan kunnen bieden.

Natuurlijk valt een sportcentrum niet te runnen zonder assistentie van een goed werkend team. Ons professioneel getraind personeel staat klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf.

Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect.
Daar staat Family Fit Muslu voor!

Wie zijn wij

Een sfeervolle sportschool waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. De sportschool ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging. Kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van de sportschool.

Sinds 1995 staat ons professioneel getraind personeel klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf. Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect. Daar staat Family Fit Muslu voor! Wanneer komt u langs?

Contact

Family Fit Muslu
Schaiksehof 6
4143 HC Leerdam

T0345 - 63 30 63
E info@familyfitmuslu.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:30

Zaterdag:
09:00 - 13:00